cazare disponibila predeal

Wiki Article



cazare in predeal cu tichete de vacanta
Acest loc este excellent pentru familii, cupluri sau pentru un grup de prieteni. Apartamentele sunt utilate complet și mobilate present day, terase confortabile cu vederi uimitoare asupra munților, iar piesele de decor foarte bine concepute. Cu garsoniere de lux, apartamente moderne cu one, 2 și 3 dormitoare și saloane comune superbe, o curte în aer liber și un centru de fitness 24/7, această comună aduce comoditate și un simț al comunității în by means ofța de lux.

Ai chicinetă complet dotată și utilată, living, baie și un dormitor la etaj. Cubul din Oglindă este locația potrivită pentru două sau maximum patru persoane.

This apartment was Totally amazing! It had been probably the greatest sites my family And that i stayed during our holiday. Briefly, I'm able to say the look at was phenomenal, the cleanliness was prime-notch, the apartment smelled incredible, every little thing was Geared up with the newest engineering, and of course, the ambiance was incredibly pleasurable. We had been particularly content, and we will certainly return for sure!

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest web-site Website, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

La solicitarea dumneavoastrã vom prelua pozele si textele de prezentare necesare pentru crearea paginii, si vom realiza pagina de prezentare chiar noi!

The breakfast was very good. We also liked the spa, for which the ability could be booked at an honest price tag. Sauna vezi detalii + jacuzzi, good leisure following a day touring the world.

Alege sa te bucuri de frumusetea orasului Sinaia in cel mai placut mod cu Eco-friendly Horizon! Apartamentul are two camere si un balcon cu o vedere superba. Contine toate dotarile necesare pentru a te encounter sa te simti ca acasa. Loc ...

Va asteptam cazare predeal partia clabucet la Predeal, la Pension Casa del Sol, unde speram sa nu va lipseasca nimic si sa va simtiti ca acasa, va asteptam cu drag si va dorim ca sederea la despre noi sa va aduca mereu multe amintiri frumoase, de suflet si cu ...

 Ia-ți familia, prietenii și vino la noi! Îți garantăm că cazare predeal pensiunea no 107 vei găsi un loc relaxant cu aer curat, unde vei putea să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Căutați o alternativă pentru cazări? Descoperiți unele dintre cele mai bune hoteluri din oraș.

Hotel Ski Sky Predeal este un hotel de 4 stele contemporary, atent finisat şi cu o amplasare deosebită în inima stațiunii Predeal. Situat la 2 minute de mers pe jos de la telescaunul Clăbucet, Hotelul SkiSky oferă un cafe cu vedere panoramică.

Casele din copaci sunt atrăgătoare nu numai pentru unicitatea lor, ci și pentru confortul present day. În interior veți găsi paturi confortabile, o baie privată, un sistem de încălzire și un jacuzzi relaxant, de unde puteți privi stelele, munții și asculta sunetele naturii. Ce este vital de știut: nu există conexiune wi-fi la Online, iar semnalul telefonic nu este extraordinar de bun, așa că veți fi deconectat de la realitatea cotidiană și, pentru o vreme, veți fi mai aproape de natură: lumea ta, cazare predeal hotel carpati lumea perfectă. Porniți într-o călătorie romantică prin peisajul rural românesc!

Pensiunea turistica Magia Muntilor este situata in statiunea montana Predeal, una dintre cele mai frumoase destinatii ... preț de la 40RON /persoană/noapte Alege camera

Hotel Hera se găsește în Predeal, la 19 km de Aventura Parc Brașov, și are o grădină, un bar, un centru spa și de wellness și parcare privată gratuită.

Report this wiki page